Til forsiden

Til virksomheder
Vi tilbyder
Vi skiller os ud
Vi mener
Vi tror på
Vi tænker på

Til alle andre
Hjælp til studerende
Deltag i fokusgrupper

Kontakt os

Vi tilbyder

Vi tilbyder en bred vifte af services såsom rekruttering til fokusgrupper, work shops og personlige interviews, indsamling af data til kvantitative projekter, mødebooking og diverse opgaver som korrekturlæsning, oversættelse etc.

Hos os er der ingen standardprodukter og ingen standardpriser. For at sikre dig den mest fordelagtige pris, laver vi en individuel vurdering af hvert projekt og vejleder gerne, inden du skal afgive dit endelige tilbud til din kunde. Ligeledes er vi behjælpelige med udarbejdelse og test af spørgeskemaer til kvantitative opgaver.

Efter mange år med interview, interviewteknik, ledelse af call centre og gennemførelse af interne rentabilitetsanalyser kender vi mennesker og ved, hvad der er realistisk. Små og umiddelbart ubetydelige ændringer i forhold til målgruppe eller metode kan have afgørende betydning for omkostningerne.

Igangsættes et projekt på et umuligt grundlag, er det unødvendigt bekosteligt at fuldføre. De fleste problemer kan forudses. Vi kan hjælpe dig med at få øje på alle indvirkende faktorer.

 
  Ny Bjerrebyvej 8 ~ 5700 Svendborg ~ Tel: 6063 4063 eller 2282 3063 ~ interview@soegaardogjensen.dk ~ CVR: 28876351